Om Oss

Maud Kellner

Maud Kellner, D.C., leg. kiropraktor. Har varit verksam som kiropraktor sedan 1979 då jag erhöll min Doctor of Chiropractic examen från National College of Chiropractic i USA.Efter att ha arbetat ca 5 år i Värmland har jag varit verksam i Nyköping sedan 1986.

Mia Isacsson

Klinikens receptionist och sekreterare, utbildad i både klinikhantering och patienthantering. Hon sköter om allt ifrån administration till medarbetare och patienter. Det är henne du blir välkomnad och omhändertagen av när du ringer eller besöker oss.

Varmt välkommen till vår kiropraktorklinik med stort hjärta och engagemang!

Sedan 1979 har vi med passion ägnat oss åt att främja hälsa och välbefinnande genom kiropraktik och föreläsningar. Med rötterna i USA och en stadig förankring här i Nyköping har vi haft förmånen att stötta otaliga människor på deras väg mot ett liv med mindre smärta och bättre hälsa.

Med hjälp av kiropraktik skräddarsyr vi varje behandling för att främja ditt välbefinnande på bästa möjliga sätt. Vi rekommenderar alltid vidare till annan vård om det skulle gynna din hälsa.

Vi tycker att det personliga mötet är väldigt viktigt och vi är därför väldigt måna om att det ska vara enkelt att komma i kontakt med oss. Vi är bara ett samtal eller mail bort.

Vi svarar alltid i telefon! Inga telefontider eller knappval. Är kliniken öppen svarar vi.

Tack för att du valt oss som en del av din resa mot hälsa och välbefinnande!